NIEUWE Workshops Art Clay Silver


ART CLAY SILVER 2018
***********

Workshop SPECIAL FILIGRAIN
Maak nu je eigen stijlvolle, zilveren filigrain sieraad.
Zaterdag 9 juni of zaterdag 16 juni van 11.00 - 16.00 u. *
Een schitterend zomers collier, oorbellen, kralen of ring.

Workshop SPECIAL: ZILVER FILIGRAIN
Filigrain is op ajourachtige wijze werken met fijndradig zilver. Afhankelijk van jouw persoonlijke wensen kun je 1 of meerdere sieraden maken. De workshop is inclusief het zilver, het materiaal voor de basis en gedegen begeleiding door Ingrid La Haye, Cum Laude afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten. Zij ontwerpt al enige jaren met succes haar eigen sieradenlijn en deelt deze techniek graag met jou. Er wordt in deze workshop met kleine groepjes gewerkt. Je krijgt hierdoor alle aandacht. Je maakt je de filigrain techniek eigen met Art Clay Silver, je leert alle finesses hieromtrent en je bent aan het eind van de workshop de trotse eigenaresse van je eigen zilveren sieraad/sieraden. Kosten: 125 euro dit is inclusief 10 gram zilver, basis materiaal mallen, lunch, koffie, thee en versnapering. Geef je op tijd op voor deze unieke workshop: info@wapiti.nl of bel voor meer informatie: 06-28614390
* Mocht je deze workshop graag op een andere datum willen volgen laat het me weten.


   Overige Workshop data 2018
Onderstaande data zijn los van elkaar te volgen workshops

  Zaterdag 27/1,  Zondag 11/2,  25/2,  11/3,  8/4,  8/7 
en verder de hele zomer door op aanvraag!

                  De thema's voor dit jaar zijn o.a.
VALENTIJN  27/1 & 11/2
           INSPIRED BY NATURE  1/7 & 11/3
TREASURES  3/6 & 1/7
FLEXIBELE RING 25/2 & 3/6
RING/ OORBEL en/of COLLIER 8/4

Vraag naar de mogelijkheden bij: info@wapiti.nl
Art Clay Silver is een zacht zilver, wat door verhitting verhardt. In de workshop leren we met dit zilver te werken met als eindresultaat een mooi zilveren sieraad. Het bevat geen koper en nikkel. In de juweliersbranche heet dit "Fijn Zilver". 99,9% Zilvergehalte. Het geeft ook geen allergische reacties. In Japan, waar dit materiaal vandaan komt, wordt hier al ruim 30 jaar mee gewerkt. Het heeft ook zijn weg naar Amerika en Europa gevonden. In de wereld van het edelsmeden wordt dit volwaardige materiaal graag gebruikt vanwege zijn soepele en organische manier van werken. Er zijn diverse dag workshops in te volgen en op aanvraag een vakantie/cursusweek in Griekenland.!!


  THEMA WORKSHOP ART CLAY SILVER
INSPIRED BY NATURE


Bij deze workshop gebruiken we de natuur als inspiratie bron. 
Met verschillende bladstructuren gaan we onze sieraden vormgeven. 
Je kunt tijdens deze workshop kiezen of je alleen een armbandje maakt / een paar oorbellen / een collier of een ring of dat je een combinatie maakt van deze mogelijkheden afhankelijk van de tijd die je hebt.

Je hebt keuze uit onderstaande workshops met als aanvangstijd 12.00 u. :                                            (De tijden kunnen in overleg gewijzigd worden):                     
Workshop van 3 uur  - 65 euro*
Workshop van 4 uur  - 85 euro*
Workshop van 5 uur  - 98 euro*
                       Dit is inclusief 7 gram zilver. Bij de 5 uur workshop zit 10 gram. Extra zilver is, indien nodig, ter plekke aan te schaffen. Het Art Clay Silver is 2,50 euro per gram.Voor 1 sieraad  gebruik je ± 5 gram tot 7 gram. Geef je op bij: info@wapiti.nl


**********


THEMA WORKSHOP ART CLAY SILVER
TREASURESGeef je steen, schelp, edelsteen, stukje porselein of mineraal een mooie zetting
 zodat je het kunt dragen of cadeau geven!  

De workshop heeft als aanvangstijd 12.00 u 
(Dit kan in overleg gewijzigd worden):                     
Workshop van 5 uur  - 95 euro
                       
Dit is inclusief 10 gram zilver.  Extra zilver is, indien nodig, ter plekke aan te schaffen. Het Art Clay Silver is 2,50 euro per gram.  Geef je op bij: info@wapiti.nl


********* 


THEMA WORKSHOP ART CLAY SILVER
MAAK JE EIGEN FLEXIBELE RING!Maak je eigen zilveren flexibele ring. Flexibel betekent dat de ring in maat verstelbaar is.
Draag je ring dus het hele jaar door! Niet meer in de kast met warm weer als hij niet meer past of in de winter doordat hij van je hand valt.  Voor elke vrouw echt ideaal. 
Er zijn mooie modellen als voorbeeld aanwezig.

De workshops heeft als aanvangstijd 12.00 u. :   
  (Dit kan in overleg eventueel gewijzigd worden):                 

Workshop van 5 uur  - 95 euro*

                 
Dit is inclusief 10 gram zilver.  Extra zilver is , indien nodig, ter plekke aan te schaffen.
Art Clay Silver is 2,50 euro per gram. Geef je op bij: info@wapiti.nlinfo@wapiti.nl
        ***************
* Indien je niet zeker weet of je een workshop van 3, 4 of 5 uur wilt boeken,  dan kun je ook de workshop van 3 uur boeken. De tijd die je langer nodig hebt kan dan ter plekke worden voldaan.  Half uur =10 euro. Bij de workshop van 4 en 5 uur, kun je meer aandacht aan je ontwerp besteden en het geeft je meer ruimte voor detail en afwerking. Bij de workshop van 5 uur heb je ook meer zilver om mee te werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten