Workshops MOZIEK

Mozaieken doe je bij Wapiti !
Inschrijven vanaf 1 tot 2 personen tot aan grotere groepen met persoonlijke aandacht.
DAGWORKSHOPS & 10 - RITTENKAART MOZAIEK 
  • 10- Rittenkaart 10 lessen van 2,5 uur. Wekelijks. 
  • Een half jaar geldig op:
  • Donderdag- en vrijdagochtend van 10.00- 12.30 u. 
  • Maandagavond van 19.00 - 21.30 u. en ook regelmatig in de weekenden, zie data hieronder. 198 euro.
Workshop DATA najaar 2018
Zondag 19/1
Zondag 10/2
Zondag 24/3
Zondag 28/4
Zondag 23/6
Ook op aanvraag!
Je kunt  de volgende workshops volgen: 
(tijden kunnen gewijzigd worden in overleg)
  • Dagworkshop van 10.00 - 16.00 u. : 85 euro  inclusief materiaal, lichte lunch, koffie thee & lekkers! Ook te volgen in 3 avonden of ochtenden.
  • Workshop van 10.00 - 13.00 u. : 35 euro incl materiaal koffie, thee & lekkers. Ook doordeweeks te volgen.
  • Workshop van 10.00 -12.00 u. : 25 euro incl materiaal koffie, thee & lekkers, ook doordeweeks te volgen, zeer geschikt voor een bedrijfsuitje!
Reserveer bij: info@wapiti.nl
Ben je ook zo gefascineerd door mozaiek? Laat Wapiti je verder inspireren! Verlies jezelf in het werken met kleur en vorm en zie het werk onder je handen ontstaan. Met als resultaat een prachtig mediterraan of klassiek kunstwerk. Schaal, spiegel, tafel, dienblad of stoel! Je leert de ins en outs van het mozaiek. De diverse legmethodes, kleurgebruik, ontwerpkeuze, materiaal keuze. Het werk wordt tijdens de workshop gevoegd. Een belangrijk onderdeel. Met de juiste de kleurkeuze en substantie, staat of valt je werkstuk,  Dit geschiedt onder deskundige begeleiding van Ingrid La Haye. Kijk op de pagina werk van cursisten voor meer leuke & inspirerende voorbeelden!
  Met de wekelijks doorlopende lessen van de 10-RITTENKAART MOZAIEK  kun je aan grotere projecten werken, en je verdiepen in bepaalde technieken. Je kunt elk moment instromen. Iedereen wordt persoonlijk begeleid met zijn of haar mozaiek project. Je werkt samen met andere enthousiastelingen en de resultaten zijn elke keer weer supermooi! Kijk ook op de Facebook pagina van Wapiti voor steeds weer nieuwe werken van de hand van cursisten! Met de rittenkaart krijg je 10 lessen van 2,5 uur en is een half jaar geldig. Je kunt zelf bepalen of je 3 x in de week komt of 1 x in de 3 weken. Je verliest nooit een les. Het zijn doorgaande groepen op: Maandagavond 
van 19.00 - 21.30 u. donderdag- en vrijdagochtend van 10.00- 12.30 u. Prijs rittenkaart is 198,=. Dit is inclusief basis materiaal als tegels, lijm, voegsel en gebruik gereedschappen. Je hebt vrije keus in dag en tijd.

Ook voor bedrijfsfeesten & evenementen ! 

 


 

 

  
 
 


 

 

        


     

  

  

  

  

  
  

  
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten