AGENDA & PRIJZEN


Haags Mozaiek en Zilver Atelier WAPITI
Marconistraat 10, 2562 JD  Den Haag
Graag tot dan! 
info@wapiti.nl / 06-28614390
Wapiti Haags Mozaiek en Zilver Atelier
Marconistraat 10, 2562 JD  Den Haag
info@wapiti.nl / 06-28614390
 • Alle workshops hieronder genoemd zijn ook op aanvraag te boeken.
 • Ook voor bedrijfsuitjes, kinderfeestjes en vrijgezellenfeestjes!
 • Op verzoek kan worden afgeweken van de workshop data uit de agenda.
 • Er zijn doorlopende wekelijkse lessen in Mozaiek in al zijn facetten met de 10-rittenkaart !  
 • Voor directe info en opgave mail naar: info@wapiti.nl 

Hieronder vind je het volledige schema!
Geef je op bij:  info@wapiti.nl     
Hieronder vind je de data per workshop:
MOZAIEK TEGEL ZA 9/9 ZA 22/9 ZA 20/10 ZA 3/11 ZA 24/11 ZA 1/12
GLAS MOZAIEK  ZA 9/9 ZA 22/9 ZA 20/10 ZA 3/11 ZA 22/11 ZA 1/12
ART CLAY SILVER ZO 16/9 ZO 7/10 ZO 4/11 ZO 18/11 ZO 9/12

VERGULDEN ZO 23/9 ZA 13/10 ZO 11/11 ZO 25/11 ZA 15/12

KINTSUGI ZA 29/9 ZO 14/10 ZA 17/11 ZO 2/12


EIERSCHAAL MOZAIEK ZO 16/12

EMAILLEREN ZO 21/10

ZENTANGLE op aanvraag

ACRYLIC POURING ZA 6/10 ZA 10/11
Geef je op bij:  info@wapiti.nl     

NIEUW!
WORKSHOPS VERGULDEN
EN ABSTRACT SCHILDEREN MET BLADGOUD!

WORKSHOP VERGULDEN  &
ABSTRACT SCHILDEREN MET BLADGOUD

Een nieuwe serie workshops waarbij je leert vergulden op objecten
of abstract schilderen met bladgoud/zilver of koper. Schitterend mooi!
Klik door naar de pagina VERGULDEN en vind daar alle info!

Vind de leukste workshops voor het najaar 2018 hier!..............

KINTSUGI is een prachtige oude traditonele Japanse wijze van servies reparen.                              Dit geschiedt met goudpoeder en hars. In deze workshop leer je 3 technieken:
1. Gebroken servies weer tot een geheel maken op de New Kintsugi methode.
2. Het opvullen van een ontbrekend stukje porselein met metaalhars en daarna vergulden.
3. Een ontbrekend element aanvullen met een ander stukje porselein en met de                     Kintsugi methode weer samenvoegen tot een geheel. Geef je op bij: info@wapiti.nl 
                                                               *********

EIERSCHAAL MOZAIEK is een prachtige natuurlijke manier van decoreren van objecten en verlichting etc. welke  in vele oude tradities al werd toegepast. In deze fascinerende workshop leer je werken met de kwetsbare eierschaal en gebruiken we de eierschaal naturel en gekleurd. Ook de verschillende manieren van vernissen komen aan bod.
Geef je op bij:  info@wapiti.nl     

*****

Ben je ook zo gefascineerd door mozaiek? Laat Wapiti je verder inspireren! Verlies jezelf in het werken met kleur en vorm met als resultaat een prachtig mediterraan of klassiek kunstwerk. Volg een ochtend- of dagworkshop of kom werken met de 10 -rittenkaart!
  Met de wekelijks doorlopende lessen van de 10-RITTENKAART MOZAIEK kun je aan grotere projecten werken, en je verdiepen in bepaalde technieken. Je kunt elk moment instromen. Ieder wordt persoonlijk begeleid met zijn of haar mozaiek project. Je werkt samen met andere enthousiastelingen en de resultaten zijn elke keer weer supermooi! 
Geef je op bij:  info@wapiti.nl     
****
Art Clay Silver is een zacht zilver, wat door verhitting verhard. In de workshops leren we met dit zilver te werken met als eindresultaat een mooi zilveren sieraad. Er zijn dit najaar diverse thema's met de Art Clay Silver workshops te volgen, waaronder deze "Inspired  by Nature"! Geef je op bij:  info@wapiti.nl  


Geef je op bij:  info@wapiti.nl  
*************


WORKSHOP ACRYLIC POURING
ACRYLIC POURING is gieten en schilderen met vloeibare acrylverf. Een fascinerende workshop waarbij we aan de slag gaan met vloeibaar gemaakte acrylverf d.m.v. mediums, additieven en siliconen, waardoor echt fascinerende effecten worden verkregen. Doe je mee?
                                                Geef je op bij:  info@wapiti.nl   Geef je op bij:  info@wapiti.nl  
***********


WORKSHOP GLASMOZAIEK
Maak een mozaiek met glas op glas en verkrijg een prachtig glas in lood effect. Vele soorten prachtige gekleurd glas zijn aanwezig en en je kunt direct aan de slag.  Het licht wat door het glas valt is betoverend mooi!
                                           Geef je op bij:  info@wapiti.nl 
                                                                   ****
WORKSHOP EMAILLEREN 
Een eeuwenoude traditie opnieuw bekeken. Schilder met emailleerpoeders, glasbrokjes en mille fiore op koperen vormen en zie de verrassende resultaten uit de oven komen.   
                                           Geef je op bij:  info@wapiti.nl  
*******


BEDRIJFSFEEST
MOZAIEK, ZILVER, SPEKSTEEN, SCHILDEREN
 • MOZAIEK Werk gezamenlijk of individueel aan een Mozaiekproject. Gezamenlijk aan een tafel of grote spiegel voor in de hal, of aan kleinere panelen die samen 1 geheel vormen. Een leuk teambuilding event! Voor zowel kleine als grotere groepen.
 • ZILVER Maak een prachtige echt zilveren hanger of ring onder deskundige begeleiding. Na de workshop is ieder de trotse maker van zijn/haar op maat gemaakte sieraad.
 • SPEKSTEEN Vanuit de ruwe 'soapstone' een mooi amulet of beeldje vijlen, schuren en polijsten. De prachtige gloed van de gepolijste steen is steeds weer een verrassing.
 • SCHILDEREN Maak met zijn allen een groot schilderij, of ieder individueel (of meerdere kleinere die samen 1 geheel vormen) rond een bepaald thema, als fusie, verhuizen, samenwerken. Een echt teambuiling event! 
 • PRIJZEN DATA EN MOGELIJKHEDEN van de bedrijfsfeestjes gaan in overleg. 
 • INFORMEER BIJ : info@wapiti.nl
 • ****  
WORKSHOP NANA A LA NIKI DE ST. PHALLE
Maak een beeldje a la Niki de St. Phalle en geef vorm aan de Freedom, Joy en Power van het leven! Beeldhouw je eigen Nana en beschilder haar erna. Onder goede begeleiding met fantastische resultaten, een leuke en kleurrijke workshop. 
                                                 Geef je op bij:  info@wapiti.nl  

****
WORKSHOP ZENTANGLE
Meditatief Tekenen. Je leert specifieke zentangle technieken en je gaat ook eigen patronen maken. Verrassende resultaten. Je hoeft geen speciale teken ervaring te hebben. Reserveer bij: info@wapiti.nl
***      
BEELDHOUWEN MET SPEKSTEEN
Beeldhouw, schaaf, schuur  en polijst je eigen beeld uit ruw speksteen uit India, Brazilie, of China. Van prachtig groen tot oker gekleurde stenen zullen hun vorm aan jou openbaren.We werken met een gevarieerd gereedschaps palet, van vijlen raspen en gutsen. Voor beginners en gevorderden. 
                                                Geef je op bij:  info@wapiti.nl  
                                                                                 ******
ART CLAY COPPER
Art Clay Copper is net als het Art Clay Silver een legering van koper deeltjes, bindmiddel en water,  wat het geheel tot een soepel kneedbare substantie maakt. Momenteel geen workshops in deze techniek, behalve in de workshop week in Griekenland aan zee Wil je toch graag een koper sieraad, dan maak ik dit graag in opdracht voor jou.  Meer sieraden van mijn hand zijn te zien op:  www.lahaye-design.blogspot.com en wwww.lahayejewelry.nl.
                                                       of mail info@wapiti.nl  
****

VRIJGEZELLENFEESTJE MOZAIEK
Maak met zijn allen voor de bruid een mooie Mozaiektafel, -spiegel of -schaal. Een mooi aandenken aan een bijzondere en gezellige dag waaraan iedereen zijn/haar steentje bijdraagt.     Geef je op bij:  info@wapiti.nl  
****
VRIJGEZELLENFEESTJE
 ART CLAY SILVER
Maak met elkaar zilveren bedeltjes voor de bruid voor aan een prachtige zilveren armband of collier. Een dierbare herinnering aan deze dag voor haar.
   **** 
 Geef je op bij:  info@wapiti.nl  
VILTEN
Ongesponnen wol, water en zeep maken deze avontuurlijke workshops. Er kan nat worden gevilt en droog. Met de natte vilt techniek maken we een prachtige doek, als decoratie, of om mooi en behaaglijk te dragen als omslag.  Met de droge naald vilt techniek, maken we b.v. lieve, grappige dierfiguren. 
  Geef je op bij:  info@wapiti.nl  

DROOG VILTEN
Droogvilten. Maak de meest leuke vilten figuren. We werken met losse ongesponnen wol en toveren onze eigen kleurrijke knuffels! Reserveer bij: info@wapiti.nl
****
KINDERFEESTJES
 • Mozaiek je eigen Spiegel, fotolijst of schaaltje: Duur 3 uur. Heerlijk speuren tussen alle kleurrijke steentjes. Keuze uit diverse ondergronden: spiegeltje, schaal, dierfiguur, doosje.etc.. De kant-en-klare werkstukjes gaan met de trotse makers mee naar huis. 15 euro p.kind met een minimum van 120 euro. Inclusief limo en lekkers. Reserveer bij: info@wapiti.nl 
 • Een stoer amulet of een leuk hartje van Speksteen: Duur 3 uur. Het schuren, schaven en polijsten van ruwe naar gladde steen is een waar plezier. 15,00 per kind met een minimum van 120 euro. Inclusief limo en lekkers. reserveer bij: info@wapiti.nl
 • Een zilveren hangertje, bedel of kraal:Een echte gave en leuke meiden workshop. Iedereen gaat met het zelf gemaakte prachtig zilveren juweeltje naar huis. Tijd 2 tot 3 uur, 27,50 euro per kind met een minimum van 155 euro. Inclusief limo en lekkers. Tijd en en datum in overleg. Reserveer bij: info@wapiti.nl 
 • Foamclay: Werken met de kleurrijke foamclay stimuleert de fantasie! Het is bij uitstek geschikt voor de kleintjes. De workshop duurt 2 uur en is inclusief limo en lekkers. 15,00  per kind  met een minimum van 120 euro inclusief materialen. reserveer bij: info@wapiti.nl
 Geef je op bij:  info@wapiti.nl  


****


Op aanvraag ga ik graag met jou en anderen naar het mooie Pelopponessos 
en geef ik daar de workshop week
 Art Clay Silver en Art Clay Copper!!
Ben je met een stel vriendinnen of alleen en gun je jezelf lekker een weekje zon, 
zee, fantastisch eten, een heleboel creativiteit en fantastisch mooie sieraden boek dan deze fantastische week!
 Geef je op bij:  info@wapiti.nl  1 opmerking: